De Praktijk 

 

U kunt bij de Holistische Praktijk AHANA terecht voor alternatieve behandelingen en massages.

Uw behandelaar, Anja Luczak, komt uit de gezondheidszorg en heeft jaren als radiodiagnostisch laborante in Duitsland en Nederland gewerkt.

Anja is sinds 2003 gediplomeerd Bowenbehandelaar en past deze techniek veelvoudig in haar praktijk toe. Zij is door haar zoon in aanraking met de Bowentherapie gekomen. Hij had als baby last van eczeem. Dit is na een paar behandelingen met de Bowentherapie helemaal overgegaan en niet meer terug gekomen.

Vervolgens heeft Anja verschillende opleidingen op het gebied van massages en alternatieve behandelwijzen gedaan.

Sinds 2016 is Anja gespecialiseerd in de behandeling van chronische aandoeningen aan de hand van Psychokinesiologische behandelingen volgends de methode van Dr. Klinghardt.

Anja is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (RBCZ). Deze verenigingen regelen onder meer de beroepsethiek, de klachtenprocedure en nascholing. Een groot aantal verzekeringen vergoeden aan de hand van het lidmaatschap het consult.

Anja heeft zelf twee kinderen geboren in 2001 en 2004.

De Holistische Praktijk Anja Luczak is gevestigd in Baarn op de Nachtegaalhof 11. Het is gemakkelijk met de auto bereikbaar en er zijn gratis parkeerplatsen beschikbaar.