De Praktijk 

 

U kunt bij de Holistische Praktijk AHANA terecht voor psychotherapie, natuurgeneeskundige behandelingen en massages.

Uw behandelaar, Anja Luczak, komt uit de gezondheidszorg en heeft jaren als radiodiagnostisch laborante in Duitsland en Nederland gewerkt. Daarnaast heeft Anja de Bachelor in Psychologie.

Anja is sinds 2003 gediplomeerd Bowenbehandelaar en past deze techniek veelvoudig in haar praktijk toe. Zij is door haar zoon in aanraking met de Bowentherapie gekomen. Hij had als baby last van eczeem. Dit is na een paar behandelingen met de Bowentherapie helemaal overgegaan en niet meer terug gekomen.

Vervolgens heeft Anja verschillende opleidingen op het gebied van massages en alternatieve behandelwijzen gedaan.

Sinds 2016 is Anja gespecialiseerd in de behandeling van chronische aandoeningen en psychologische begeleiding aan de hand van Psychokinesiologische behandelingen volgends de methode van Dr. Klinghardt.

Anja is geregistreerd bij het CAT complementair aanvullende therapeuten als level 5 therapeut. Ook is zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (RBCZ).  Een groot aantal verzekeringen vergoeden aan de hand van het lidmaatschap (gedeeltelijk) het consult.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

 

Anja heeft zelf twee kinderen geboren in 2001 en 2004.

De Holistische Praktijk Anja Luczak is gevestigd in Baarn op de Nachtegaalhof 11. Het is gemakkelijk met de auto bereikbaar en er zijn gratis parkeerplatsen beschikbaar.

                                                       

                                                               registratienummer: 107291R